Muhtarlar belediyede toplandı

Muhtarlar belediyede toplandı
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle muhtarlarının talep, görüş ve önerilerini dinlemek için muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Muhtarlarla istişare toplantısı Belediye Ahmet Hüdai Salonunda yapıldı.Belediye...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, mahalle muhtarlarının talep, görüş ve önerilerini dinlemek için muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Muhtarlarla istişare toplantısı Belediye Ahmet Hüdai Salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Nafiz Solak, ” Amacımız Sarayönü'nü bir adım ileri nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Her yerdeki sorunu bilmemiz mümkün değil. Bu doğrultuda en önemli görev mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımız ile bundan sonra da belirli aralıklarla buluşup ilçemiz ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Mahalle muhtarlarımızın istek ve önerilerini dinleyen Başkan Solak, projelerini anlattı. İlgili birim müdürleri de toplantı da hazır bulundu. Muhtarlarda gerçekleştirilen toplantıdan duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Solak'a teşekkür etti.