Muhtarlar derneği kuruldu

Muhtarlar derneği kuruldu
Sarayönü’nde görev yapan muhtarlar, daha organize ve planlı bir şekilde hizmet verebilmek için bir araya gelerek Sarayönü Muhtarlar Derneği’ni kurdu.Sarayönü Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karaarslan, kurdukları...

Sarayönü’nde görev yapan muhtarlar, daha organize ve planlı bir şekilde hizmet verebilmek için bir araya gelerek Sarayönü Muhtarlar Derneği’ni kurdu.

Sarayönü Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karaarslan, kurdukları dernek ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Güzel ilçemiz, Sarayönü'ne hizmet etmeyi, kendine ilke, vefa ve borç olarak görmüş Mahalle Muhtarları olarak, Sarayönü Muhtarlar Derneğimizi kurmuş bulunmaktayız. Derneğimizin kuruluş amacı, muhtarlarımızı bir çatı altında toplayarak, tüm mahallelerimizle birlikteliği, beraberliği artırmak ve yapılacak hizmetlerin, faaliyetlerin daha koordineli yapılmasını sağlamaktır. Çünkü, muhtar demek fedakarlık, mücadele demektir. Muhtar demek iyi gün dostu değil kötü gün dostu demektir. Derneğimize üye olarak bu mücadeleye baş koyan muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunarken, ilçemiz adına hayırlı olmasını temenni eder, hepinize hayırlı günler dilerim. Mevlam şu an da başımıza bela olan korona virüsünden de bir an önce bizi kurtarsın inşallah.”