Muhtarlar Günü kutlu olsun

Muhtarlar Günü kutlu olsun
19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak İlçe merkezi ve taşra mahallede sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktalarının muhtarlar olduğunu...

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak İlçe merkezi ve taşra mahallede sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktalarının muhtarlar olduğunu söyledi.

Başkan Solak’ın yayınladığı Muhtarlar Günü mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Kadıoğlu’ndan Bahçesaray’a kadar geniş bir coğrafyaya sahip ilçemizde mahalle sorunların ve ihtiyaçların tespit edilmesinde en önemli referans noktamız değerli muhtarlarımızdır.

Muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelerek vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek ve ilçemize katkı sağlamak için istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz.

Özellikle koronavirüs salgını sürecinde muhtarlarımızın büyük desteği ile mücadele ettik, sosyal destek çalışmalarımızı hayata geçirdik. Bundan sonra da ilçemizin bütün mahallelerine belediyecilik hizmetlerini sorunsuz ulaştırmak, hep birlikte güçlenmek ve ülkemize güç katmak için muhtarlarımızla işbirliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.

Doğru zamanda doğru işler yapabilmek, yaptığımız işlerin geri planını görebilmek için muhtarlarımızla istişarelerimizin önemi büyük.

Hem belediyeler olarak bizlere hem de ilçemize sağladıkları değerli katkılar sebebiyle tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Bütün muhtarlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Hep birlikte ilçemiz için çalışmaya, birlikte katkı sağlamaya devam edeceğiz.”