Muhtarlar muhtaçların yanında

Muhtarlar muhtaçların yanında
Sarayönü Muhtarlar Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı çerçevesinde yardım kolileri dağıtıldı.İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan yardıma muhtaç aileleri tespit eden Sarayönü Muhtarlar Derneği,...

Sarayönü Muhtarlar Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı çerçevesinde yardım kolileri dağıtıldı.

İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan yardıma muhtaç aileleri tespit eden Sarayönü Muhtarlar Derneği, oluşturulan yardım kolilerini yerlerine ulaştırdı. Yardımseverlerin ve muhtarların destekleriyle oluşturulan kaynak ile temin edilen erzaklar, tüm mahallelere dağıtıldı. Bir aylık erzak ihtiyacının bulunduğu koliler, mağdur ailelerin Ramazan ayını rahat geçirmesini sağlayacak.

Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, yardım çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemizi ve ilçemizi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerimizi de düşünerek Ramazan ayında gıda ve nakit yardımlarında bulunma kararı aldık. Derneğimiz günyesinde oluşturduğumuz kaynağı ve yardımseverlerin desteklerini kullanarak erzak kolilerimizi temin ettik. Muhtarlar arkadaşlarımızın tespitleri doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza derneğimize yakışır bir şekilde yardım kolilerini ulaştırdık. Bu doğrultuda ülkemiz ve milletimizi virüs salgınından kurtulmasını ve Ramazan ayını huzurlu bir şekilde geçirmesini cenabı Allah’tan diliyoruz. Sadece Ramazan ayında değil her daim muhtaçlarımızın yanında olmayı arzu ediyoruz. Bu noktada destek vermek isteyen yardımseverlerimiz olursa, onların yardımlarını da muhtaç ailelerimize ulaştırabiliriz. Biz Büyük Türk Milletiyiz, birbirimize yeteriz.”