Muhtarlardan Anıtkabir ziyareti

Muhtarlardan Anıtkabir ziyareti
Sarayönü'nde yeni dönem için seçilen mahalle muhtarları, Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti.Selimiye Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanı Serkan Karaarslan'ın önderliği'nde Ankara'ya giden...

Sarayönü'nde yeni dönem için seçilen mahalle muhtarları, Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti.

Selimiye Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanı Serkan Karaarslan'ın önderliği'nde Ankara'ya giden muhtarlar, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret ederek çelenk sundu.

Federasyonu Sarayönü Şube Başkanı Serkan Karaarslan yaptığı açıklamada, "31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile göreve gelen muhtar arkadaşlarımız ile birlikte Türkiye Muhtarlar Federasyonu'nun organize ettiği program kapsamında Ankara'ya giderek Anıtkabiri ziyaret ettik. Muhtar arkadaşlarımızın önünde bulunan 5 yıllık hizmet süresini hayırlı bir şekilde geçirmesini diliyorum. Ayrıca Ankara'ya gidebilmemizde bize destek olan ve otobüs tahsis eden Belediye Başkanımız Nafiz Solak'a teşekkür ederiz." dedi.