Muhtarlardan büyük fedakarlık

Muhtarlardan büyük fedakarlık
Sarayönü’nde bulunan 26 mahallenin muhtarı büyük bir fedakarlıkla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üstü vatandaşların yardımına koşuyor.Muhtarlar, zor bir süreçten geçen mahallelerindeki 65 yaş ve üstü...

Sarayönü’nde bulunan 26 mahallenin muhtarı büyük bir fedakarlıkla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üstü vatandaşların yardımına koşuyor.

Muhtarlar, zor bir süreçten geçen mahallelerindeki 65 yaş ve üstü vatandaşları yalnız bırakmıyor. Yaşlılar için seferber olan muhtarlar adına konuşan Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Selimiye Mahallesi Muhtarı Serkan Karaarslan yaptığı açıklamada, “Sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızdan yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşların gıda alışverişi, fatura ödemeleri gibi ihtiyaçlarını gideriyoruz ve maaşlarını çekmede yardımcı oluyoruz. İhtiyar vatandaşlarımız bu sıkıntılı süreci evde geçireceği için üzülmesin. İhtiyaç duyulduğu her zaman bizleri arayabilirler. Tüm muhtarlarımızın ihtiyarlarımızın ihtiyaçlarını severek yerine getireceğini bilmeni isteriz." dedi.

Özverili hizmetlerinden dolayı tüm muhtar arkadaşlarını tebrik eden Karaarslan, şunları söyledi: “Muhtarlar ne iş yapıyor diye yorum yapan insanlarımız oluyordu. Muhtarlar devletinin ve milletinin dara düştüğü anda ulaşılabilecek en iyi hizmet kapısıdır. Normalde de bugünkü yapılan hizmetler yapılıyordu fakat göze görünmüyordu. Muhtarlar halkı için gece gündüz demeden fedakar ve cefakarca hizmet veren, demokrasinin en küçük yapı taşıdır. Hizmet etmeye de görevimiz boyunca devam edeceğiz. Tüm muhtar arkadaşlara da gece demeden gündüz demeden halkın ihtiyaçları noktasında hizmet ettikleri için teşekkür ediyorum.”