Murat Piliç'e altın madalya

Murat Piliç'e altın madalya
Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında, en çok bağışta bulunan gönüllü kan bağışçısı ödüllendirildi.Murat Piliç 35 ve üzeri ünite kan bağışı ile Sarayönü'nde...

Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında, en çok bağışta bulunan gönüllü kan bağışçısı ödüllendirildi.

Murat Piliç 35 ve üzeri ünite kan bağışı ile Sarayönü'nde en çok kan bağışı yapan kişi olurken; gönüllü, seçkin bağışçılar kategorisinde yer aldı.

Büyük bir yardım severlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacı ile 35 üniteden fazla kan bağışından bulunan Murat Piliç, bu örnek davranışıyla Türk Kızılay Derneği tarafından altın madalyaya layık görüldü. Bağışçıya ödülünü Konya'da düzenlenen bir törenle verildi.

Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi Yetkilisi Halil İbrahim Turan, yaptığı açıklamada, "kan, herkesin bildiği gibi üretimi olmayan, insan hayatı için çok önemli bir maddedir. Kanın kaynağı, gönüllü kan bağışçılarıdır. İlçemiz bu konuda mevcut potansiyeline göre Türk Kızılay'ının takdirini kazanmış durumdadır. İlçemizin bu hayırlı hizmetin artarak devam etmesini diliyor, ödül alan kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.