Müşteri Kazandıran Girişim Destek Paketleri

Müşteri Kazandıran Girişim Destek Paketleri
Girişim Destekhedef kitle odaklı ve güncel yazılım programlarına geçiş aşamasında iş geliştirme ajansı olarak, web sitenin kurulumu aynı zamanda iş planının hazırlanması sağlanacaktır. Bu alanda KOSGEB sunumu yapılarak,...
Girişim Destek

hedef kitle odaklı ve güncel yazılım programlarına geçiş aşamasında iş geliştirme ajansı olarak, web sitenin kurulumu aynı zamanda iş planının hazırlanması sağlanacaktır. Bu alanda KOSGEB sunumu yapılarak, özellikle mağaza paneli ve yönetim paneli üzerinden web sitenizin satışa hazır bir şekilde düzenlenmesi sağlanacak şekilde düzenlemeler yerine getirilecektir.

Her Zaman Yanınızdayız Paketi

Çözüm odaklı çalışmalarla kuruluş destek paketi üzerinden, bir e- ticaret sitesinin sahip olması gereken bütün yazılım programlarının geliştirilmesi saplanmaktadır. Aynı zamanda iş geliştirme, planlama ve satışa hazır hala getirmek için C2C yazılım programlarının düzenlenmesi, danışmanlık yapılması sağlanmaktadır.

Tam destek paketi üzerinden sağlanan danışmanlık hizmetinde, operasyon destekli işlemler de ele alınarak, uzmanlar tarafından geliştirilen bir programa sahiptir. Ürünler, mağazada belirtilen özellikler ve SEO çalışmalarına uyumlu hale getirilecek bütün destekler pazaryeri yazılımı teknolojisiyle sunulacak şekilde düzenlenir. Platformun uyumlu olması aynı zamanda hedef kitleye odaklı çalışmaların geliştirilmesi, sizin de sektörel alanda gelişim göstermenizi sağlayacak ve çalışmalarınız karşılığını alabilmenize imkan verecektir.

E Ticaret Pazaryeri Yazılım Geliştirme

Birçok mağazanın e-ticaret üzerinde tutunamamasının nedeni, satıcının müşteri odaklı yaklaşımlar sergilememiş olmasıdır. Bu alanda site kurulumunda mobil uyumu, SEO uyumu aynı zamanda gelişmiş yönetim panelinin kullanılmasına dönük çalışmalar geliştirilmelidir. Doğru orantılı büyüme sağlanması için E-ticaret paketleri üzerinden sitenin ürünlere odaklı bir şekilde geliştirilmesi ve konsept ayarlanması yapılmaktır.

Hizmet kapsamında kampanyalara ve belirli dönemlere yönelik aynı zamanda hedef kitle odaklı kaliteli bir e-ticaret alanının sunulması sağlanır. C2C yazılımı doğru altyapı sayesinde geliştirilerek yönetim panelinin ve site tasarımının çalışmalarına başlanmaktadır. SEO uyumu, site sahibinin panel yönetimi kullanması ve mobil uyumlu programların oluşturulması sağlanacaktır.

E-Ticaret Girişimcilerinin Yanında Olan Paketler!

Girisimdestek.com ile daima gelişmiş teknolojik yazılımların kullanılması sağlanırken yanınızdayız paketi üzerinden yazılım, danışmanlık ve site kuruluş işlemlerinin yerine getirilmesi sağlanacaktır. Uzun süreli ve hedef kitle odaklı çalışmaların yerine getirilmesiyle, sitenin mağaza yönetim panelinin geliştirilmesi sağlanacaktır. Hem satış hem de pazarlama alanında gelişmiş bir teknolojinin kullanılmasına odaklı gelişmeler gösterilir.