“Mutluluklar paylaştıkça artar”

“Mutluluklar paylaştıkça artar”
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, Kurban bayramını kutlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek bir kutlama mesajı yayımladı.Bayramların büyük anlamlar taşıdığını kaydeden Şahin, “Bayramları fırsat bilerek,...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, Kurban bayramını kutlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların büyük anlamlar taşıdığını kaydeden Şahin, “Bayramları fırsat bilerek, yaşlıların, çocukların ve sıkıntıda olan insanların yaşadığı yetiştirme yurtları, sığınma evleri, hastaneler, huzurevleri gibi kurumların ziyaret ederek, oralardaki insanlarla da Bayram sevinci ve mutluluğunu, paylaşmalıyız. O güzel insanlara yalnız olmadıklarını, asla yalnız olmayacaklarını hissettirebildiğimiz ölçüde, bayramlara yüklediğimiz anlam daha da önem kazanacaktır. Tarihimizin derinliklerinden gelen ve yardımlaşma geleneğinin en güzel örneğinin yaşandığı, aile büyüklerinin ziyaret edilip gönüllerinin alındığı, yetimlerin ve çocukların mutlu edildiği, küslerin barıştırıldığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı böylesine önemli günlerin insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Dünya milletleri arasında bizi farklı kılan bu özelliklerimiz, toplum hayatımızın önemli günlerinden olan bayramlarımızda daha güçlü hissedilmekte ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Bu gücümüzün zaafa uğramasına, milli birliğimizin bozulmasına aziz milletimiz hiçbir zaman müsaade etmeyecektir.” şeklinde konuştu.

Sözlerine kutlama mesajı ile son veren Kaymakam Şahin, şu ifadelere yer verdi: “Kutsal topraklarda ibadetlerini gerçekleştiren kardeşlerimizin ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını, devletimiz, milletimiz için ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyor, başta tüm kamu çalışanlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın Kurban Bayramını gönülden tebrik ediyor, tüm Sarayönü hemşerilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.