“Mutluluklar paylaştıkça artar”

“Mutluluklar paylaştıkça artar”
Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay, bayramların mutlulukları güzel anları paylaşmaya, dayanışmaya ve yardımlaşmaya vesile olduğunu söyledi.   Sarayönü Kaymakamı...

Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay, bayramların mutlulukları güzel anları paylaşmaya, dayanışmaya ve yardımlaşmaya vesile olduğunu söyledi.   

Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay, Kurban Bayramını kutlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların büyük anlamlar taşıdığını kaydeden Okay, “Bayramları fırsat bilerek sevinci ve mutluluğunu olduğu kadar sıkıntıları ve üzüntüleri de paylaşmalıyız.

Tarihimizin derinliklerinden gelen ve yardımlaşma geleneğinin en güzel örneğinin yaşandığı, aile büyüklerinin gönüllerinin alındığı, yetimlerin ve çocukların mutlu edildiği, küslerin barıştırıldığı, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı böylesine önemli günlerin insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Dünya milletleri arasında bizi farklı kılan bu özelliklerimiz, toplum hayatımızın önemli günlerinden olan bayramlarımızda daha güçlü hissedilmekte ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Bu gücümüzün zaafa uğramasına, milli birliğimizin bozulmasına aziz milletimiz hiçbir zaman müsaade etmeyecektir.” şeklinde konuştu.

Sözlerine kutlama mesajı ile son veren Kaymakam Okay, şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramının milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm kamu çalışanlarımızla birlikte tüm vatandaşlarımızın bayramını gönülden tebrik ediyor, tüm Sarayönü hemşerilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.