Muzaffer Altaş görevine başladı

Muzaffer Altaş görevine başladı
Sarayönü İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğüne atanan Muzaffer Altaş, geçtiğimiz günlerde ilçeye gelerek görevine başladı.Daha önce Sarayönü’nde İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü görevini yerine getiren Gönül Koca'nın Konya...

Sarayönü İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğüne atanan Muzaffer Altaş, geçtiğimiz günlerde ilçeye gelerek görevine başladı.

Daha önce Sarayönü’nde İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü görevini yerine getiren Gönül Koca'nın Konya merkeze atanmasının ardından Sarayönü’ne Çumra İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muzaffer Altaş atandı. Geçtiğimiz Pazartesi günü Sarayönü’ne gelecek görevine başlayan İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muzaffer Altaş, Adliye personeliyle tanıştıktan sonra ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Sarayönü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muzaffer Altaş, Sarayönü'nün görev yapmak için çok güzel bir ilçe olduğunu belirterek, "burası güzel ve sakin bir ilçe. Uzun yıllar Çumra'da çalıştıktan sonra ikinci görev yerim Sarayönü. Burada güzel bir çalışma ortamı ile karşılaştım. Görev sürem boyunca sorunsuz şekilde mesai arkadaşlarımızla çalışacağım kanaatindeyim." dedi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Sarayönü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muzaffer Altaş'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Muzaffer Altaş kimdir?

Sarayönü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Muzaffer Altaş, Karaman'ın Ermenek ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Ermenek'te okuduktan sonra Çumra gelen Altaş, ortaokul ve liseyi Çumra'da okuduktan sonra üniversite öğrenimine açık öğretim ile devam etti. Mesleğe 1986 yılında seçim katibi olarak Çumra'da başlayan Muzaffer Altaş, 1990 yılında şef, 1991 yılında müdür oldu. Bugüne kadar Çumra'da görev yapan Muzaffer Altaş'ın ikinci görev yeri Sarayönü oldu. Muzaffer Altaş evli ve iki çocuk babası.