Müzeyyen ve Mustafa dünya evine girdi

Müzeyyen ve Mustafa dünya evine girdi
Sarayönü’nde Yorulmaz ve Karaarslan ailelerinin evlatları evlenerek dünya evine girdi.Döndü-Ahmet Yorulmaz ailesinin kızı Müzeyyen Yorulmaz ile Nurdagül-Ramazan Karaarslan ailesinin oğlu Mustafa Karaarslan, hafta sonu gerçekleştirilen...

Sarayönü’nde Yorulmaz ve Karaarslan ailelerinin evlatları evlenerek dünya evine girdi.

Döndü-Ahmet Yorulmaz ailesinin kızı Müzeyyen Yorulmaz ile Nurdagül-Ramazan Karaarslan ailesinin oğlu Mustafa Karaarslan, hafta sonu gerçekleştirilen düğün töreniyle evlenerek hayatlarını birleştirdi.

11 Eylül Cumartesi günü kına merasimi ile başlayan tören, Pazar günü yemek ikramıyla devam etti. Yemek ikramlarının ardından Pazar günü düğün konvoyu gerçekleştirildi.

Evcekaya Kır Düğün bahçesinde gerçekleştirilen düğün merasimine Yorulmaz ve Karaarslan ailelerinin bu mutlu gününe çok sayıda seveni ve yakınları eşlik etti. Düğüne katılan misafirler hava şartlarının güzel olması ve düğünün açık havada yapılması ile gönüllerince eğlenerek çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Yorulmaz ve Karaarslan ailelerini tebrik eder, evlenerek Dünya evine giren Müzeyyen ve Mustafa çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.