“Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yanındayız”

“Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yanındayız”
Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, 2020 yılını değerlendirdi.Covid-19 virüsünün yıl boyunca herkesi derinden etkilediğini belirten Karaarslan “Tüm kurumlarımız gibi bu salgın sürecinde evlerin tüm ihtiyaçlarına...

Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, 2020 yılını değerlendirdi.

Covid-19 virüsünün yıl boyunca herkesi derinden etkilediğini belirten Karaarslan “Tüm kurumlarımız gibi bu salgın sürecinde evlerin tüm ihtiyaçlarına koşturmaya, yetişmeye çalışan kurumlarımızın başında muhtarlar geldi. Özellikle 65 yaş üstünde ki vatandaşlarımızı muhtaç bırakmamak için ellerinden geleni ortaya koydular.” dedi.

Salgın sürecinde birebir insanlarla temas halinde çalışmak durumunda kaldıklarını dile getiren Karaarslan, “Hepimiz önlemlerimizi aldık, hem vatandaşlarımızı hem de kendimizi mağdur etmemek adına. Bütün muhtarlarımız kendi mahallelerinde ki halkın hizmetkarı olarak hizmet etmeye çalıştılar. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımız bizlere ulaştılar, bütün mahalle muhtarları görevli oldukları mahalle de görevlerini bu süreçte eksiksiz yerine getirdiler. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa yanında olduk.” şeklinde konuştu.

İhtiyaç sahiplerini asla yalnız bırakmadıklarını kaydeden Karaarslan şunları söyledi:

“Hayırsever vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahiplerinin tespiti hususunda en iyi makamın muhtarlık olduğu bilincinde hareket etmesinden dolayı, hayırsever vatandaşlarımızın bizlere müracaat ederek yapmış oldukları yardımları elimizden geldiğince tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Yeni dönemde de ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, onları tespit etmek için en iyi yolun muhtarlık makamı olduğunu bilen hayırsever vatandaşlarımızı, muhtarlar derneğine davet ediyoruz. Hepimizin yeni yıldan ortak dileği bu salgın hastalığın ilçemizde, ülkemizde ve tüm Dünyada sona erip, herkesin eski normal yaşantısına dönmesidir.”

Etiketler :