Neslihan Ekşi antrenör oldu

Neslihan Ekşi antrenör oldu
Sarayönü Belediyespor Karate Takımı'nın başarılı sporcularından Neslihan Ekşi, geçtiğimiz günlerde katıldığı antrenörlük kursunu tamamlayarak antrenör oldu.Adana'da gerçekleştirilen birinci kademe antrenörlük kursuna...

Sarayönü Belediyespor Karate Takımı'nın başarılı sporcularından Neslihan Ekşi, geçtiğimiz günlerde katıldığı antrenörlük kursunu tamamlayarak antrenör oldu.

Adana'da gerçekleştirilen birinci kademe antrenörlük kursuna katılan Neslihan Ekşi, iki hafta teorik ve uygulamalı olarak eğitim aldı. Kursun tamamlanmasının ardından gerekli sınavlara giren Ekşi, başarı sağlayarak kursu tamamladı. Kursun sonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı tarafından Ekşi'ye yardımcı antrenör belgesi verildi.

Karateye 12 yaşında başlayan Neslihan Ekşi, bugüne kadar birçok turnuvada önemli başarılar elde etmişti. 18 yaşında olan Ekşi, beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı. Beden eğitimi öğretmeni ve karate antrenörü olmak isteyen Ekşi'nin en büyük hayali ise Avrupa şampiyonasına katılarak başarı elde etmek.

Ekşi önümüzdeki günler Türkiye şampiyonası ve milli takım seçmeleri için Gaziantep'te düzenlenecek olan Ümit Genç 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerine katılacak.