Niğde’nin taşkınlığı sahayı karıştırdı

Niğde’nin taşkınlığı sahayı karıştırdı
Pazar günü oynanan Sarayönü Belediyespor- Niğde Belediyespor müsabakasının bitiş düdüğü ile birlikte Niğde Belediyespor’lu futbolcular ve teknik heyet büyük bir coşku yaşadı.

Karşılaşmayı 2-0’lık skorla galibiyetle tamamlayan konuk ekip, matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemesinin ardından kutlamalara başladı.

nigdenin-taskinligi-sahayi-karistirdi-1.jpg

Konuk ekip kutlamaları abartarak sahanın ortasına bayrak dikmek isteyince bir anda saha karıştı. Sarayönü Belediyespor’da futbolcular ve teknik heyet konuk ekibe müdahalede bulundu, rakip taraftarlarında küfürleri ile tansiyon iyice yükseldi.

nigdenin-taskinligi-sahayi-karistirdi-4.jpg

Çevik kuvvet ve emniyet güçlerinin müdahaleleri yetersiz kalırken deplasman tribünlerinden sahaya taş ve su şişeleri atıldı.

nigdenin-taskinligi-sahayi-karistirdi-5.jpg

Sarayönü Belediyespor’da futbolcular tribünlerin tepkilerine aynı şekilde karşılık verince saha bir anda savaş alanına dönüştü.

nigdenin-taskinligi-sahayi-karistirdi-2.jpg

İki takımında teknik heyetinin araya girmesi ile ancak son bulan olayların sonucunda konuk ekip sahayı terk ederek kutlamalarına dışarıda devam ederken, sahaya yabancı madde yağdıran misafir ekip taraftarları ve Niğde Belediyespor’a verilecek cezanın akıbeti ise bilinmiyor