Niyazi Kart BAL Ligi yeni ekibi Ereğlispor ile anlaştı

Niyazi Kart BAL Ligi yeni ekibi Ereğlispor ile anlaştı
Sarayönü Belediyespor'un deneyimli teknik direktörü Niyazi Kart, BAL Ligi'ne yükselen ve hedefini 3. Lig olarak belirleyen Konya ekibi Ereğlispor ile anlaşma sağlandı.

Ereğlispor, BAL Ligi'ne yükseldikten sonra hedefini 3. Lig olarak belirleyen bir adım daha attı. Sarayönü Belediyespor'un deneyimli teknik direktörü Niyazi Kart ile anlaşma sağlandı. Kart, daha önce Sarayönü Belediyespor ile 4 kez grup şampiyonluğu yaşarken, 3 kez de play-off'larda elenerek 3. Lig'e yükselme şansını kaçırmıştı.

niyazi-kart-ereglisporun-ile-anlasti-2.jpg

Ereğlispor Kulübü, yapılan açıklamada, 2023-2024 Konya Süper Amatör Ligi'ni şampiyon olarak tamamladıktan sonra 2024-2025 sezonunda yine şampiyonluk hedeflediklerini belirtti. Bu hedef doğrultusunda tecrübeli teknik adam Niyazi Kart ile anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Kulüp yetkilileri, bu kararın camialarına hayırlı olmasını dilerken, profesyonel lig özlemini birlikte yaşayacaklarını ifade etti.

Niyazi Kart için kulüp binasında düzenlenen imza törenine Ereğlispor Başkanı Bilgin Kamış da katıldı. Tecrübeli hoca, Ereğlispor'un yeni teknik direktörü olarak resmi sözleşmeyi imzaladı.