Nokta transferlere hazırlık

Nokta transferlere hazırlık
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 2017-2018 sezonu için şampiyon olmayı kafasına koymuş gibi görünüyor. Transfer komitesi bir taraftan nokta transferler için listesindeki oyuncuları değerlendirirken diğer yandan gelecek...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 2017-2018 sezonu için şampiyon olmayı kafasına koymuş gibi görünüyor. Transfer komitesi bir taraftan nokta transferler için listesindeki oyuncuları değerlendirirken diğer yandan gelecek sezon takımın Bölgesel Amatör Lig 5'nci grupta mücadele etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Takımın iskeletini koruyan ve takımın karakterine uygun oyuncular transfer eden Sarayönü Belediyespor, Ramazan ayı sonrası faaliyetlerine hız kazandırdı. Daha önce çok önemli oyuncuları renklerine bağlayan temsilcimiz, yine üst düzey oyuncular üzerinde çalışmaya devam ediyor. Temmuz ayı sonunda sezonu açmaya hedefleyen temsilcimiz, o güne kadar kadrosunu oluşturmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig'de 8'nci sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, 3.Lig hasretini bu yıl dindirmek istiyor. Her defasında direkten dönen yeşil siyahlılar, bu yıl farklı bir strateji deneyerek hedefine ulaşmayı amaçlıyor.

Geçtiğimi yılın iskeletini koruyan Sarayönü Belediyespor, Ramazan ayından önce gerçekleştirilen transfer çalışmaları kapsamında dış transferde Aytaç Solunoğlu, Muhammet Özdemir, Serkan Kaya, Abdurrahman Şahan, Hakan Koç ve Mehmet Ali Üzgü ile anlaşmaya vararak sözleşme imzalamıştı.

Ramazan ayında beklemeye geçen yeşil siyahlılar bayramın ardından çalışmalarına yeniden hız kazandırdı. Hücum bölgesi için önemli oyuncuları gündemine alan Sarayönü Belediyespor, yerli ve yabancı oyuncularla dirsek teması kurdu.

Yannick Mathieu Niamkey'e davet mektubu

Bu yıl hücum futbolu oynamayı planlayan Sarayönü Belediyespor, bu doğrultuda bir transfer politikası sürdürüyor. Forvet bölgesi için daha önce Fildişi Sahili'nden Doko Armand ile temasa geçen ve Türkiye'ye davet eden Sarayönü Belediyespor, yine fildişi sahilinden Yannick Mathieu Niamkey'e de davet mektubu gönderdi. Sarayönü Belediyespor, hücum bölgesine Fildişi Sahili nden Yannick Mathieu Niamkey'i transfer etmek için girişimlere başladı. Yönetim, davet mektubu yazarak Fildişi Sahili Türk Konsolosluğu na gönderdi. Türkiye ye davet edilen Yannick Mathieu Niamkey in önümüzdeki günlerde Sarayönü nde olması bekleniyor. Forvet ve forvet arkası mevkilerde oynayan oyuncu, Türkiye ye geldiği tarihten itibaren 20 günlük kulüp kampında değerlendirilecek. Uygun görüldüğü takdirde oyuncu ön protokol yapılacak. Uygun görülmezse Fildişi Sahili ne geri gönderilecek.

Kubilay Özer anlaşmaya geliyor

Fatih Görücü'nün Kırıkkalespor ile anlaşmasının ardından kanatlarda oluşan boşluğu doldurmak isteyen Sarayönü Belediyespor, Demirten Yeşilköyspor'dan Kubilay Özer ile görüşmelere başladı. Sarayönü Belediyespor'a gelmeyi kabul eden Kubilay Özer, önümüzdeki günlerde anlaşma masasına oturmak için ilçemize gelecek. Sağ açık, sol açık ve forvet gibi mevkilerde oynayabilen Kubilay Özer, Turanspor, Kastamonuspor, Keçiören Sportif A.Ş. ve Utaş Uşakspor gibi takımlarda oynadı.

Tecrübe ile prensipte anlaşıldı

Sarayönü Belediyespor, önemli bir futbolcuyla daha sözleşme imzalamaya çok yakın. Tecrübeli futbolcu Ulaç Çağlayan ile görüştüğü öğrenilen Sarayönü Belediyespor'un, oyuncu ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Transfer çalışmalarında Ulaç Çağlayan'ın yakın arkadaşı olan Özenç'in aktif rol oynadığı tahmin ediliyor. Tecrübeli kanat oyuncusu daha önce Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu, Malatyaspor, Adana Demirspor, Göztepe gibi takımlarda oynadı. Tecrübeli oyuncu daha önce Meskispor formasıyla Sarayönü Belediyespor'a karşı da oynamıştı.

Sarayönü yeteneğin peşinde

Sarayönü Belediyespor, İsveç asıllı Türk oyuncu İsa Lundin Corcmaz'ın peşine düştü. 21 yaşındaki genç yeteneği Sarayönü Belediyespor'a transfer etmek isteyen Teknik Direktör Niyazi Kart, oyuncunun menajeriyle görüşmelere devam ediyor. Fiyat konusunda küçük pürüzlerin olduğu öğrenilirken, oyuncunun Türkiye'de futbol oynamayı çok istediği öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Anadolu Selçukluspor'un kampına katılan yetenekli oyuncu, Türk statüsünde olmadığı için oynatılamamıştı. Statü gereği Anadolu Selçuklu Spor'un çok isteyip alamadığı oyuncunun Temmuz ayı sonunda görüşme masasına oturmak için geleceği öğrenildi.