Oda'dan duyarlılık çağrısı

Oda'dan duyarlılık çağrısı
Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, oda aidatları konusunda üyelerine duyarlılık çağrısında bulundu.Üye aidatlarının düzenli ödenmemesinden dolayı zor günler yaşadıklarını dile getiren Karataş, "Biz buraların...

Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, oda aidatları konusunda üyelerine duyarlılık çağrısında bulundu.

Üye aidatlarının düzenli ödenmemesinden dolayı zor günler yaşadıklarını dile getiren Karataş, "Biz buraların yaşaması için uğraşıyoruz. Bizim zaten zamanımız gelmiş geçiyor. Ben başkan olduğum halde aidatımı ödüyorum. Benim 150 üyem var öyle 500-600 üyem yok. Bu odanın ayakta kalabilmesi için üyelerimi aidat konusunda duyarlı davranmaya davet ediyorum. Buranın ayakta durması için aidatların gelmesi gerekiyor. Hizmet para ile olur." dedi.

İlçeye hizmet eden kurumlara sahip çıkılması gerektiğine değinen Karataş, "Çoğu zaman evrak ücretlerini, plakaları cebimden alıyorum. Üyeler her yıl gelip borcunu düzenli şekilde ödese sorun olmaz ama bir kaç yıl birikince onlarında zoruna gidiyor. Buralar kapansa bir daha açılmaz. O yüzden böyle kurumlara sahip çıkmamız gerekiyor. Gelir gideri karşılamıyor. Zaten burası altın yumurtlayan bir tavuk olsa seçimlerde aday olan çok olur. Buralar kapansa insanlar bir evrak almak için Konya'ya girmek zorunda kalacak. Bir plaka bastırmak için Konya'ya gitmek zorunda kalacak. Biz bu şekilde odalarımıza kurum ve kuruluşlarımıza sahip çıkmazsak yarın bize de sahip çıkmazlar. Artık üyelerimize ihtarname göndermeye başladık. Odamızın ayakta kalması için her türlü önlemi almak zorundayız." şeklinde konuştu.