Oda'nın genel sekreteri Karlı oldu

Oda'nın genel sekreteri Karlı oldu
Sarayönü Ziraat Odası Genel Sekreterliği görevine, oda memurlarından Bahri Karlı getirildi.Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, görevinden ayrılan Mahpeyker Karça'dan boşalan genel sekreterlik görevine Bahri Karlı'yı getirdi....

Sarayönü Ziraat Odası Genel Sekreterliği görevine, oda memurlarından Bahri Karlı getirildi.

Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik, görevinden ayrılan Mahpeyker Karça'dan boşalan genel sekreterlik görevine Bahri Karlı'yı getirdi. Çelik, geçmiş dönemlerde verdiği emeklerden dolayı Mahpeyker Karça'ya teşekkür etti. Genel sekreterlik görevine Bahri Karlı'yı uygun gördüklerini ifade eden Başkan Çelik, "Bahri kardeşimizin bu görevi layığı ile yerine getireceğinden şüphemiz yok." dedi.

Yeni Genel Sekreter Bahri Karlı ise yaptığı açıklamada, "13 yıldır Ziraat Odası'nda memur olarak görev yapıyorum. Ziraat Odası'nda çalıştığım 13 yıl boyunca üzerimde emeği olan rahmetli Ömer Fatih Karça'ya, o dönemlerde çalıştığımız yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine, beni bu göreve layık gören Başkanımız Engin Çelik'e, yönetim kurulu ve meclis üyelerine ve desteklerinden dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim." şeklinde konuştu.