Öğrenciler ‘Değerlenerek’ büyüyecek

Öğrenciler ‘Değerlenerek’ büyüyecek
Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Düzün ile Selçuklu Zeliha ve Lütfi Kulluk İlkokulu rehber öğretmeni Şerife Aksin'in kurucuları olduğu proje okul öğretmenlerinin aktif katılımıyla...

Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Düzün ile Selçuklu Zeliha ve Lütfi Kulluk İlkokulu rehber öğretmeni Şerife Aksin'in kurucuları olduğu proje okul öğretmenlerinin aktif katılımıyla başladı.

Milli, manevi, ahlaki, kültürel ve toplumsal değerlerimizi geleceğimizin teminatı olan çocuklara ve öğrencilere aşılamak gerektiğini belirten Okul Müdürü Ali Denizli; öğretim kadar davranış değişiklikleri yaratmak ve kültürünü özümsemiş nesiller yetiştirmenin çok önemli olduğunun altını çizdi.

‘Değerlenerek Büyüyorum’ projesiyle öğrencilerin sevgi, saygı, hoşgörü, sorumluluk gibi birçok değere yönelik uygulamalı etkinlikler yapacaklarını dile getiren Denizli; projenin okul öğrenci ve velilerinin de aktif katılımıyla faydalı sonuçlar vereceğini kaydetti.

Okul Müdürü Ali Denizli, kurucu ortak olan Zeliha ve Lütfi Kulluk İlkokulu rehber öğretmeni Şerife Aksin ve projeye katılım sağlayan okul öğretmenlerine teşekkür etti.