Öğrenciler haklarını öğreniyor

Öğrenciler haklarını öğreniyor
Halıcı Cumhuriyet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Emel Yılmaz rehberliğinde 2019-2020 eğitim öğretim yılında ‘Haklarımı Öğreniyorum’ e-Twinning projesini gerçekleştiriyor.Sınıf öğretmeni Emel...

Halıcı Cumhuriyet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Emel Yılmaz rehberliğinde 2019-2020 eğitim öğretim yılında ‘Haklarımı Öğreniyorum’ e-Twinning projesini gerçekleştiriyor.

Sınıf öğretmeni Emel Yılmaz yaptığı açıklamada, “Projemizin amacı; çocukların yetişkinlerden daha farklı haklara ve ihtiyaçlara sahip olduklarından yola çıkarak, çocukların sahip oldukları hakların farkına varmalarını sağlamaktır ve 21. yüzyıl becerileriyle çağın teknolojileriyle birlikte eğlenerek öğrenmeleri amaçlamaktadır.” dedi.

Yılmaz, bu proje ile öğrencilerin haklarını öğrenmelerine yardımcı olacakları için mutlu olduğunu belirtti. Bu proje sayesinde kendi haklarını bilen öğrenciler yetiştireceklerini, bunu yaparken de web 2.0 araçlarıyla haklarını öğrenmeyi eğlenceli hale getireceklerini ifade etti.