Öğrenciler için beceri kursları

Öğrenciler için beceri kursları
Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu tarafından, öğrencilere yönelik olarak görsel sanatlar, İngilizce, akıl ve zeka oyunları kursları açıldı.Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Kadir Arslan, yaptığı açıklamada,...

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu tarafından, öğrencilere yönelik olarak görsel sanatlar, İngilizce, akıl ve zeka oyunları kursları açıldı.

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Kadir Arslan, yaptığı açıklamada, "birinci sınıflarda, akıl zeka oyunları ve görsel sanatlar kursları veriyoruz. 2, 3 ve 4. sınıflarda ise görsel sanatlar ve İngilizce kursları veriyoruz. Her sınıf seviyesinde bu kursları açtık. Bunu okullar hayat olsun projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yapıyoruz. Okul bittikten sonra saat 17:00'ye kadar yaklaşık 2 saat çocuklarımız bu kurslardan yaralanıyor." dedi.

Kurslarda çocukların ilgi alanlarına göre çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Arslan, "görsel ve el becerilerini geliştirmenin yanında, İngilizcelerini de ilerletiyorlar. Birinci sınıflar akıl zeka oyunlarıyla hem eğleniyorlar, hem de akıl yürütme stratejisi geliştirerek problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştiriyorlar. Görsel sanatlar kurlarında ise resim, boyama teknikleri, ebru, kil çalışmaları yaptırılıyor. Öğrencilerin el becerisi ve zeka gelişime katkı sağlanıyor." şeklinde konuştu.