Öğrenciler kar tatili yaptı

Öğrenciler kar tatili yaptı
Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan kar yağışı ve soğuk nedeni ile ilçedeki bütün okullar 2 gün tatil edildi. İlçedeki eğitime 2 gün engel olan kar, çocuklar için fırsat oldu.Pazartesi gece saatlerinde bastıran...

Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan kar yağışı ve soğuk nedeni ile ilçedeki bütün okullar 2 gün tatil edildi. İlçedeki eğitime 2 gün engel olan kar, çocuklar için fırsat oldu.

Pazartesi gece saatlerinde bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle Salı günü okullar tatil edilirken karın sevincini her zamanki gibi yine en fazla çocuklar yaşadı. Karla uyanan çocuklar sevinçle sokağa çıktı. Şapka ve eldivenlerini giyen çocuklar sokağa çıkarak, kar topu savaşı yaptı, kardan adamlar yaptı ve kızakla kaydı.

Kar yağışına çok sevindiklerini belirten çocuklar, "Keşke hep kar yağsa. Karı çok seviyoruz. Bizim için çok büyük eğlence. O yüzden karı çok seviyoruz. İnşallah kış boyu kar yağar ve biz eğleniriz. Kardan adam yapmayı ve kar topu savaşını çok seviyoruz" dedi. Çocuklar iki gün boyunca karın sevincini doyasıya yaşadı.