Öğrenciler tatile doydu

Öğrenciler tatile doydu
Sarayönü'nde Salı günü etkili olan kar fırtınası nedeniyle Çarşamba günü ilçedeki tüm okullarda eğitime ara verildi.Eğitimine ara verildiğini belirten haber, Salı akşamı Sarayönü Belediyesi SMS sisteminden vatandaşlara...

Sarayönü'nde Salı günü etkili olan kar fırtınası nedeniyle Çarşamba günü ilçedeki tüm okullarda eğitime ara verildi.

Eğitimine ara verildiğini belirten haber, Salı akşamı Sarayönü Belediyesi SMS sisteminden vatandaşlara gönderildi. Son haftalarda bir hayli kar tatili yapan öğrenciler, bu Çarşamba gününü de evde geçirdi. Dönem sonu sınavlarının yapıldığı okullarda, kar tatili, sınavların yapılmasına engel olurken, bazı öğrenciler evinde ders çalışmayı, bazı öğrenciler ise dışarıda karın keyfini çıkarmayı tercih etti. İlçede eğitime verilen bir günlük aranın ardından öğrenciler yeniden okulun yolunu tuttu.

Cuma günü yarıyıl tatiline girecek olan öğrenciler, yarıyıl tatili gelmeden tatile doysa da, ilk dönem karnesini ve 15 tatili dört gözle bekliyor. Son haftalarda yapılan kar tatilleri ve yarıyıl tatili toplandığı zaman öğrenciler bir aya yakın tatil yapmış olacak. Her yıl tartışması yaşanan "yarıyıl tatili bir ay mı olacak?" konusu bir anlamda bu yıl gerçekleşmiş olacak.