Öğrenciler yararına kermes

Öğrenciler yararına kermes
Sarayönü Kültür Sanat ve Öğrencilere Yardım Derneği tarafından düzenlenen dört gün süreli gıda ve çeyiz kermesi Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştiriliyor.Kur'an-ı Kerim okunması ve akabinde dua edilmesi...

Sarayönü Kültür Sanat ve Öğrencilere Yardım Derneği tarafından düzenlenen dört gün süreli gıda ve çeyiz kermesi Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Kur'an-ı Kerim okunması ve akabinde dua edilmesi ile başlayan kermes10 Mayıs Perşembe gününe kadar açık kalacak.

Sarayönü Kültür Sanat ve Öğrencilere Yardım Derneği'nin Sarayönü Talebe Yurdu Müdürü İzzet Demir, organize edilen kermesin gelirleriyle eğitim gören talebelerin ve kreşin ihtiyaçlarının karşılanmasının amaçlandığını açıkladı.

Kermes organizasyonunun her yıl geleneksel hale geldiğini ifade eden Demir, "Bu yıl sekizincisi yapılan kermes de her türlü gıda maddesi, çeyiz eşyaları, hakiki yaprak döner, saç börekleri, tatlı çeşitleri ile ev lezzetinde Anadolu mutfağının eşsiz örnekleri kermes ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor." dedi.

Talebe Yurdu Müdürü Demir, yaptığı açıklamada yapılan organizasyonun bir kermesten öteye öz Türkçesiyle bir 'Hayır Çarşısı' olduğunu, hem alış veriş yapılarak hem de sosyal bir etkinliğe katkı sağlayarak gençliğe yararlı bir hizmet yapıldığını söyledi. İzzet Demir, son olarak maddi katkı sağlayanlara, bilfiil iştirak edenlere, alış veriş yaparak katkı sunanlara teşekkür ederek, hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.