Öğrencilere "C Vitamini" etkinliği

Öğrencilere "C Vitamini" etkinliği
Sarayönü 100. Yıl İlkokulu tarafından "C Vitamini" şenliği yapıldı. Okul Müdürü Süleyman Koçaş, yaptığı açıklamada "Okulumuz anasınıfı öğretmeni Serpil Yaşar tarafından organizesi yapılan etkinliğin amaçları ve...

Sarayönü 100. Yıl İlkokulu tarafından "C Vitamini" şenliği yapıldı. Okul Müdürü Süleyman Koçaş, yaptığı açıklamada "Okulumuz anasınıfı öğretmeni Serpil Yaşar tarafından organizesi yapılan etkinliğin amaçları ve bilgilendirmesi de yine öğretmenimiz Serpil Yaşar tarafından çocuklara anlatıldı.

Etkinlikte yılın her döneminde özellikle sonbahar ve kış aylarında günlük olarak alınması gereken "C Vitaminin" önemine vurgu yapıldı. Tüm sınıfların ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilen "C Vitamini" şenliğinde çocuklara meyve sıkacağı, mandalina ve portakal temin ettirilerek okulumuz yemekhanesinde toplu halde meyvelerin suyunu sıkmaları sağlandı ve elde edilen bol "C Vitaminli " meyve suları öğrenciler tarafından içildi.

Bu etkinlikle çocuklarda "C Vitamininin" bulunduğu meyve ve sebzeleri tanıma ve tüketiminin öneminden bahsedilerek yaparak yaşayarak ve eğlenerek öğrenmeleri amaçlanmıştır." dedi.

Etiketler :