Öğrencilere hitabet ve liderlik eğitimi

Öğrencilere hitabet ve liderlik eğitimi
Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından öğrencilere yönelik olarak hitabet sanatı ve liderlik eğitimi verildi.Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Eğitimci Yazar Rahim Türk tarafından...

Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından öğrencilere yönelik olarak hitabet sanatı ve liderlik eğitimi verildi.

Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Eğitimci Yazar Rahim Türk tarafından verilen eğitime öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Eğitim kapsamında öğrencilere liderlik nasıl olur, liderlerin özellikleri nelerdir, liderler hangi durumlarda nasıl tepki verirler, insanları etki altına alabilmek için hitabetin önemi gibi sunumlar gerçekleştirildi.

Öğrencilere yönelik olarak düzenlenen hitabet sanatı ve liderlik eğitimi hakkında bilgi veren Fadime Büyüközdemir, yaptığı açıklamada, "öğrencilerimizin hem okul hayatlarında, hem de daha sonraki dönemlerde dış çevreye kolaylıkla uyum sağlayabilmeleri ve kendilerini doğru ifade edebilmeleri adına hitabetin ne kadar önemli olduğunu anlatmak istedik. Öğrencilerimizin hayallerini geniş tutmalarını ve bu şekilde hayata bir iz bırakmayı amaç edinmelerini istiyoruz. Günlük hayatlarında tanıdıkları kişiler dışında yazar kimliği ile ön plana çıkmış farklı bir insanla konuşma fırsatı bulan öğrencilerimizin ufuklarını geliştirmeleri amaçlarımızdan bir başkası. Öğrencilerimizin bu eğitime ciddi bir ilgi gösterdiğini gördük. Öğrencilerimiz hayranlıkla dinledi. Eğitimin verimli geçtiğine inanıyorum. Bu şekilde öğrencilerimize neler yapabileceklerini tekrar hatırlattığımızı düşünüyorum. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilmek için bu şekilde ki çalışmalara devam edeceğiz." dedi.