Oğuz zirveye tırmanıyor

Oğuz zirveye tırmanıyor
Futbol kariyerine Sarayönü Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'de başlayan Oğuz Gürbulak, başarı basamaklarını bir bir tırmanarak bu yıl TFF 1.Lig'e transfer oldu.TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Oğuz Gürbulak ı renklerine...

Futbol kariyerine Sarayönü Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'de başlayan Oğuz Gürbulak, başarı basamaklarını bir bir tırmanarak bu yıl TFF 1.Lig'e transfer oldu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Oğuz Gürbulak ı renklerine bağladı. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri nde başarılı futbolcu için imza töreni düzenlendi. Samsunspor Kulübü 2. Başkanı Rüştü Araboğlu ve Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren in katıldığı imza töreninde Oğuz Gürbulak ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Oğuz Gürbulak, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada, "Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi ve sorumluluğumu biliyorum. Samsunspor un başarısı için ter dökeceğim. İnşallah hep birlikte bu işi başarırız. Samsunspor u hak ettiği yerlere taşırız. Ben de katkı vermek için elimden geleni yapacağım." dedi.

Niyazi Kart'ın eseri

Sarayönü Belediyespor forması ile iki sezon mücadele ettikten sonra Manavgat Evrensekispor ile profesyonelliğe yükselen Oğuz Gürbulak, geçtiğimiz sezon 2.Lig'de mücadele eden Anadolu Selçuklu Spor'a transfer olmuştu. Performansıyla göz dolduran Oğuz, bu sezon için TFF 1.Lig ekiplerinden Samsunspor ile anlaşmaya vardı.

Konya Şekerspor altyapısından yetişen Oğuz Gürbulak, 2011 yılında yaşının dolmasının ardından profesyonel yapılmadığı için futbolu bırakıp okuluna devam etme kararı almıştı. Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart'ın ikna ederek Sarayönü Belediyespor'a transfer edip futbola devam ettirdiği Oğuz Gürbulak, iki sezon Sarayönü'nde kaldıktan sonra başarı basamaklarını tırmanarak hakkı olan profesyonelliği söke söke aldı. Teknik Direktör Niyazi Kart tarafından 3.Lig ekiplerinden Manavgat Evrensekispor'a gönderilen oğuz, oradan 2.Lig'e, şimdi de 1'Lig'e transfer oldu. Oğuz, gelecek sezon Samsunspor ile boy gösterecek. Bu güne kadar Sarayönü Belediyespor'a gelen en iyi oyunculardan bir tanesi olan ve silinmez bir iz bırakan Oğuz'un bir sezon sonra Süper Lig'e transfer olması ümit ediliyor.