Okay'a heyet ziyareti

Okay'a heyet ziyareti
Sarayönü Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi temsilcileri, görevine yeni başlayan Kaymakam Abdülkadir Okay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarete katılanlar arasında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya,...

Sarayönü Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi temsilcileri, görevine yeni başlayan Kaymakam Abdülkadir Okay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete katılanlar arasında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, Sadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Kuşçular Derneği Başkanı Bahattin Canabay, Kızılay Temsilcisi Halil İbrahim Turan, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Olcay Taş, Ladik Tarkop Başkanı Mustafa Çoban, Gözlü Mahallesi Muhtarı Fethi Tekeli, Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Cemal Karadağ yer aldı.

Sarayönü Kaymakamı Abdülkadir Okay, sivil toplum kuruluşlarının hizmet noktasında önemli yol göstericiler olduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının tetikleyici bir görevleri olduğuna değinen Okay, "sivil toplum kuruluşları sürekli halkın içerisindedir. Bende halkın içerisinde olmayı seven biriyim ama bürokrasi ne kadarda olsa masa başındadır. Sivil toplum kuruluşları gerçek sorunları görür ve bilir. Bu anlamda sorunların veya ihtiyaçların bize ulaşması noktasında STK'lara önemli görevler düşüyor. Burada elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. El birliği ile güzel işlere imza atmak istiyoruz. Giderken ardımızda güzel bir iz bırakabilirsek ne mutlu bize." şeklinde konuştu.