Okul için kermes yapıldı

Okul için kermes yapıldı
15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, öğrenci, veli ve öğretmenler arasındaki ilişkileri geliştirmek ve eğitim için okula çeşitli donanımlar kazandırmak amacıyla bir kermes düzenledi.Geçtiğimiz hafta Çarşamba ve Perşembe günü...

15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, öğrenci, veli ve öğretmenler arasındaki ilişkileri geliştirmek ve eğitim için okula çeşitli donanımlar kazandırmak amacıyla bir kermes düzenledi.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba ve Perşembe günü olmak üzere iki gün açık kalan kermesten elde edilen gelir ile okulun çeşitli ihtiyaçları karşılanacak.

Kermeste Sarayönü halkından ve öğretmenlerden yoğun ilgi gördüklerini belirten Okul Müdürü Kadir Arslan, “Okul bahçemizde organize ettiğimiz kermes ile okul, öğrenci öğretmen ve veli ilişkilerini geliştirmek istedik. Bu kermesi ayrıca sınıflardaki eğitim ve öğretim ortamlarını iyileştirmek amacıyla düzenledik. Yaptığımız kermes programına Sarayönü halkının ve velilerin büyük ilgi göstermesi bizi çok mutlu etti. Okulumuzun bu çapta bir kermes yapmış olması veliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı” dedi.

Kermes ile ilgili görüşlerini bildiren Arslan “Bu kermesin yapılmasında bizlere en büyük desteği veren, en başta öğretmenlerimize, velilerimize, okul aile birliğine, öğrencilerimize ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.