Okul yararına kermes yapılacak

Okul yararına kermes yapılacak
Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu öğrenci, veli ve öğretmenler arasındaki ilişkileri geliştirmek ve eğitim için okula çeşitli donanımlar kazandırmak amacıyla kermes düzenleyecek.Bugün ve yarın olmak üzere iki gün açık...

Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu öğrenci, veli ve öğretmenler arasındaki ilişkileri geliştirmek ve eğitim için okula çeşitli donanımlar kazandırmak amacıyla kermes düzenleyecek.

Bugün ve yarın olmak üzere iki gün açık kalacak olan kermesten elde edilen gelir ile okulun çeşitli ihtiyaçları karşılanacak.

Kermese Ladik halkını davet eden Okul Müdürü Zekeriya Karaçay, “Okul bahçemizde organize edeceğimiz kermes ile okul, öğrenci öğretmen ve veli ilişkilerini geliştirmek istedik. Bu kermesi ayrıca sınıflardaki eğitim ve öğretim ortamlarını iyileştirmek amacıyla düzenliyoruz. Yaptığımız kermes programına Ladik halkının ve velilerin ilgi göstermesi bizi mutlu eder. Okulumuzun ilk defa bu çapta bir kermes yapacak olması, veliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı” dedi.

Bugün saat 10:00'da açılacak kermes, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Açılış programında şiirler, ilahiler sunularak sergi düzenlenecek. Daha sonra yiyecek ve küçük eşya satışları başlayacak.