Okullar eğitim öncesi bakıma alındı

Okullar eğitim öncesi bakıma alındı
Sarayönü’nde 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesi okullarda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, okullarda bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam...

Sarayönü’nde 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesi okullarda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, okullarda bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Şişman, “Öğretmen kadromuzda ki eksikliklerin tamamlanmasının ardından yeni eğitim-öğretim yılı öncesi tüm okullarımız tadilattan geçiyor. Okullarımızın bakım ve onarımlarında desteklerini esirgemeyen Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sarayönü'nde okullarda bakım ve onarım çalışmaları

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Sarayönü Merkezde ve mahallelerde tüm öğrencilerin eşit koşullarda eğitim alabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman;

Çalışmalar okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla yürütülmektedir. Dezavantajlı olan ilk ve ortaokulların fiziki imkânları iyileştirildi, altyapıları, atölyeleri, kütüphaneleri, spor tesisleri güçlendirilerek, öğretmenleri ve okul yöneticileri çok geniş eğitimlerden geçirildi.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize 2023-2024 sezonu öncesi başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Etiketler :