Okullarda ikinci dönem yüz yüze eğitimle başladı

Okullarda ikinci dönem yüz yüze eğitimle başladı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yüz yüze eğitim dün ikinci dönemle birlikte başladı. Pazartesi günü köy okullarında eğitim öğretim yüz yüze başlatıldı.Sarayönü Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, yaptığı...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yüz yüze eğitim dün ikinci dönemle birlikte başladı. Pazartesi günü köy okullarında eğitim öğretim yüz yüze başlatıldı.

Sarayönü Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, yaptığı açıklamada, “Tüm köy okullarımız 15 Şubat’ta eğitim-öğretim hayatına başladı. Boyalı, Gözlü, Özkent, Yenicekaya, Başhüyük, Kurşunlu, Bahçesaray’da ilkokullar, Kadıoğlu ve Çeşmelisebil’de ise hem ilkokul hem de ortaokullarımız yüz yüze eğitime 15 Şubat’ta başladı.

Sarayönü’nde ise yüz yüze eğitimin 1 Mart’ta başlayacağını kaydeden Şişman, “Programda bir değişiklik olmazsa 8. sınıflar ve 12. sınıflar derslere yüz yüze devam edecek. Pandemi süreci boyunca tüm çalışmalarımız tamamlandı. Tüm okullarımız için Sağlıklı Okul Belgesi alındı. Maske dezenfektan sıkıntımız yok. Hepsi bu süreçte temin edildi.” diye konuştu.