Okuma bayramı yaptılar

Okuma bayramı yaptılar
Ladik Halıcı Cumhuriyet İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Etwinning üzerinden yürütülen okuyorum yazıyorum dünyaya açılıyorum projesini online okuma bayramı yaparak tamamladı.Okul müdürü Mehmet Turan, yaptığı açıklamada,...

Ladik Halıcı Cumhuriyet İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Etwinning üzerinden yürütülen okuyorum yazıyorum dünyaya açılıyorum projesini online okuma bayramı yaparak tamamladı.

Okul müdürü Mehmet Turan, yaptığı açıklamada, “Covid 19 sebebiyle okulların uzaktan eğitim sürecinde olmasından dolayı okulumuzda her yıl gelenekselleşen okuma bayramı bu yıl sanal ortamda gerçekleştirildi. Teknolojinin bütün imkanları kullanılarak sınıf öğretmenimiz Ayşegül Kan tarafından yapıldı. Bu proje kapsamında birinci sınıfların eğlenerek öğrendiklerini ve becerilerinin geliştiğini yapılan bu etkinlik bir kez daha bizlere göstermiştir. Öğretmenimize, velilerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.

Turan, bu gibi projelerin öğrencilerin ve velilerin eğitimde aktif olmasını gerektirdiği için eğitime büyük katkı sunduğunu söyledi.