Olaylı maçın rövanşı

Olaylı maçın rövanşı
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 23'ncü haftasında Kütahya temsilcilerinden Dumlupınar Üniversitespor ile karşı karşıya gelecek. Bu yıl Kütahya takımlarıyla yıldızı barışmayan temsilcimizin, deplasmandaki ilk...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 23'ncü haftasında Kütahya temsilcilerinden Dumlupınar Üniversitespor ile karşı karşıya gelecek. Bu yıl Kütahya takımlarıyla yıldızı barışmayan temsilcimizin, deplasmandaki ilk maçı olaylı bitmiş, Okan Altunbilek 5, Fatih Görücü 4 maç ceza almıştı. Rakibine deplasmanda 2-1 yenilen yeşil siyahlıların, kendi saha ve seyircisi önünde galip gelerek rövanşı alması bekleniyor. Sarayönü'nde oynanacak olan karşılaşma 19 Mart 2017 Pazar günü saat 14:00'te oynanacak.

 

Bölgesel Amatör Lig'de son haftalar yaklaşırken, play-out potasından uzak olan Sarayönü Belediyespor, yerini garantilemenin rahatlığıyla bu hafta Dumlupınar Üniversitespor ile karşı karşıya gelecek. Sandıklıspor karşılaşmasının ardından bir gün tatil yapan Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden topbaşı yapacak. Mustafa Sayan'ın bir maçlık cezasını tamamlamasının ardından yeniden takıma dönemsi teknik heyetin elini güçlendirdi. Sakatlık riski bulunan Erkan Çelik'in durumu ise hafta içerisinde belli olacak. Bu yıl alt sıralarda bulunan rakiplerine karşı bir hayli zorlanan yeşil siyahlıların, motivasyon sıkıntısı yaşamadan karşılaşmaya iyi şekilde hazırlanması bekleniyor.

Düşme potasına girmek istemeyen Dumlupınar Üniversitespor, Sarayönü'ne puan hesaplarıyla geliyor.

Öte yandan düşme potasının sınırında olan Dumlupınar Üniversitespor, pazartesi günü lider Bucak Belediye Oğuzhanspor'u kendi evinde konuk etti. Evinde lidere 1-0 yenilen Kütahya temsilcisi 16 puanda kaldı.

Gençlerden kurulu mücadele yapısı yüksek bir takım olan Dumlupınar Üniversitespor, 23'ncü hafta itibariyle 4 galibiyet, 4 beraberlik, 13 mağlubiyet aldı. Bugüne kadar 24 gol atıp, kalesinde 43 gol gören Kütahya temsilcisi 16 puanla 11'nci sırada yer alıyor.