Örnek mahalle: Karatepe

Örnek mahalle: Karatepe
Sarayönü’ne bağlı taşra mahallelerden Karatepe mahallesi, bakımlı yolları ve temizliği ile dikkat çekiyor.Eski geleneklerin devam ettirildiği mahallede, her evin hanımı kapısının önünü süpürerek sokaklarının temiz kalmasını...

Sarayönü’ne bağlı taşra mahallelerden Karatepe mahallesi, bakımlı yolları ve temizliği ile dikkat çekiyor.

Eski geleneklerin devam ettirildiği mahallede, her evin hanımı kapısının önünü süpürerek sokaklarının temiz kalmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra belediye yatırımlarıyla parke taşı örülmeyen yolu kalmayan Karatepe mahallesi bakımlı yolları ve temizliğiyle örnek oluyor.

Karatepe Mahallesi Muhtarı İbademin Eken, yaptığı açıklamada, “Belediyemizin yol yatırımlarıyla mahallemizin tüm yolları parke taş oldu. Mahalle halkımızın ayağının çamura değeceği hiçbir yer kalmadı. Mahallemizin sakinleri de temizlik konusunda çok hassas. Ev hanımlarımız hergün kendi evinin önünün bakımını temizliğini yapıyor. Belediye ekipleri de düzenleri olarak çöplerimizi alıyor. Bu yüzden mahallemiz çok güzel yaşanabilir bir yer haline geliyor. Yapılan yatırımlardan dolayı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’a ve mahallemizi temiz tutan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

mcafee lisans satın al