Otomobil bariyere girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Otomobil bariyere girdi: 1 ölü, 2 yaralı
Sarayönü'nde Perşembe günü meydana gelen korkunç trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.Konya-Afyonkarahisar yolunun 42. kilometresinde ikindi saatlerinde meydana gelen kazada 42 ASL 86 plakalı otomobil...

Sarayönü'nde Perşembe günü meydana gelen korkunç trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Konya-Afyonkarahisar yolunun 42. kilometresinde ikindi saatlerinde meydana gelen kazada 42 ASL 86 plakalı otomobil sürücüsü Ziya Öcal, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan beton kütleye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil ters dönerek demir bariyerlere girdi. Demir bariyerin tavanını ve içerisindekileri biçtiği otomobilden yola savrulan Ziya Öcal olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olan babası Hüseyin Öcal ve annesi Esma Öcal, olay yerine gelen ambulansla ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun kritik olduğu öğrenildi. Kazanın ardından olay yerine gelen Öcal ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Hayatını kaybeden Ziya Öcal olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sarayönü Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada da Öcal ailesinin akrabalarının yası hakimdi. Sarayönü Devlet Hastanesi'nde temizlik personeli olarak çalışan Ziya Öcal, çalıştığı hastanenin morgundaki işlemleri tamamlandıktan sonra yakınlarına teslim edildi. Hastane personeli de hayatını kaybeden mesai arkadaşları için gözyaşı döktü.

Yakınlarına teslim edilen Ziya Öcal'ın cenazesi Cuma günü kaldırıldı. Cenazesi Öcal ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ziya Öcal, kendisi için açılan kabre defnedildi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Ziya Öcal'a Allah'tan rağmen, yaralı olan Hüseyin ve Esma Öcal'a acil şifalar dileriz.