Oyuncu performansları belli oldu

Oyuncu performansları belli oldu
Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunun ardından futbolcuların sezon performansları belirlendi. Bazı oyuncular takıma istikrar getirerek taşıyıcı güç olurken, büyük umutlarla transfer edilen bazı oyuncular ise hayal kırıklığına...

Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunun ardından futbolcuların sezon performansları belirlendi. Bazı oyuncular takıma istikrar getirerek taşıyıcı güç olurken, büyük umutlarla transfer edilen bazı oyuncular ise hayal kırıklığına neden oldu. Bu sezon Sarayönü Belediyespor forması ile en çok ter döken oyuncu Hakan Özkara oldu. Toplamda 26 karşılaşmanın 25'inde oynayan Hakan Özkara, sahada 2062 dakikada kalırken, 3 gol ile katkı sağladı. Öte yandan sezonun ilk yarısında takımın forveti olarak görev yapan ve devre arasında takımdan ayrılan Muhammet Özdemir, attığı 8 golle takımın en skorer oyuncusu oldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda takımın en çok kart gören hırçın oyuncusu 3 kırmızı, 8 sarı kartla Alper Erkoç oldu.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonuna ait oyuncu performansları ortaya çıktı. Oyuncuların saha içerisinde ortaya çıkardıkları performansların istatistiklerine bağlı olarak en başarılı ve en başarısız oyuncular belirlendi. Sezon içerisinde bazı oyuncular istenenden fazlasını verirken, bazı oyuncular hüsrana sebep oldu.

Özkara formayı bırakmadı

Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunu beşinci sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor'da 26 maçta 28 ayrı futbolcu forma şansı buldu.

Sarayönü Belediyespor'da kanatlarda ve zaman zaman orta sahada görev alan Hakan Özkara takım arkadaşları arasında en fazla süre alan oyuncu oldu. Özkara, sakat olduğu 1 hafta dışında karşılaşmaların tamamına yakınında, yani 25 maçta sahaya çıkarak toplamda 2062 dakika sahada ter döktü.

Sezonu beşinci tamamlayan Sarayönü Belediyespor'da sadece üç oyuncu 2 bin dakikadan fazla sahada görev aldı. Performansını istikrarlı olarak sürdüren bu oyuncular 23 karşılaşmadan fazla görev aldı.

Ara transfer döneminde takımdan ayrılan oyuncuların yanı sıra Sarayönü Belediyespor'da sezonu tamamlayan futbolcuların sahada kaldığı süreler şöyle: " Sercan Şen 2018, Ali Özkan 315, Eren Ulukavak 7, Alper Erkoç 1711, Aytaç Solunoğlu 1438, Ebubekir Turan 30, Enes Eser 324, Eren Özaydemir 534, Erkan Çelik 1043, Fatih Emircan 582, Fatih Güneş 949, Hakan Özkara 2062, Hüseyin Serhat Cihan 968, Muhammet Özdemir 1035, Özenç Albayrak 309, Serkan Kaya 727, Abdurrahman Şahan 568, Kubilay Özer 226, Muhammet Sürücü 25, M.Alperen Tosun 612, Ramazan Altan 39, Mustafa Baştin 2057, Ömer Polat 863, Mustafa Sayan 1940, Sunaj Hasan 603, Vildan Kerim 990, Yunus Kireş 1787, Yunus Emre Yılmaz 1884."

Sarayönü Belediyespor kadrosunda yer alan Eren Ulukavak, Muhammet Sürücü, Ramazan Altan ve Ebubekir Turan takımda en az süre alan oyuncular oldu.

Muhammet'i geçen olmadı

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunu 40 golle tamamlayarak üst sıralarda yer edindi.

Sezonun ilk yarısında yeşil siyahlı formayı terleten Muhammet Özdemir, bulduğu 8 golle takıma en fazla gol katkısı sağlayan oyuncu oldu. Devre arasında Atakum Belediyespor ile anlaşarak takımdan ayrılan Özdemir'i Sarayönü Belediyespor'da geçen olmadı.

Sezonu Sarayönü Belediyespor çatısı altında tamamlayan altı oyuncu üçer golle takımın gol sayısına katkıda bulunan oyuncular oldu. Devre arasında takıma katılan Vildan Kerim, orta sahada verdiği katkının yanı sıra gol anlamında da takımına puan kazandıran oyunculardan oldu.

Kadroda bulunan 14 oyuncu gol üretebildi. Mustafa Sayan, Sunaj Hasan, Vildan Kerim, Yunus Kireş, Fatih Güneş, Hakan Özkara 3'er gol katkısı sağladı. Erkan Çelik, Aytaç Solunoğlu ve Alper ERkoç 2'şer gol buldu. Enes Eser, Özenç Albayrak, Abdurrahman Şahan, Mustafa Baştin ve Ömer Polat ise 1'er gol attı.

Takımın hırçın çocuğu Alper

Sarayönü Belediyespor, bu yıl mücadele ettiği grubun en hırcın takımlarından bir tanesi oldu. Hırslı ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken yeşil beyazlılarda bu durum kartlara da doğrudan yansıdı. Sarayönü Belediyespor'un bu sezonki en hırçın oyuncusu Alper Erkoç oldu. Mustafa Sayan ve Mustafa Baştin Alper Erkoç'u takip etti.

Alper Erkoç sezon içerisinde 3 kırmızı kart görürken, 8 sarı kart gördü. Orta sahanın yırtıcı oyuncusu Mustafa Baştin ise 1 kırmızı kart, 10 sarı kart gördü. Yine Mustafa Sayan 2 kırmızı kart ve 5 sarı kartla takımın hırçın oyuncularından bir başkası oldu. Aytaç Solunoğlu 1 kırmızı, 8 sarı ile takım arkadaşlarını takip etti. İkinci yarıda takıma dahil olan ve hiç kart görmeyen Vildan Kerim dışında kadroda istikrarlı olarak oynayıp sarı kart görmeyen oyuncu olmadı. Takım geneli toplamda 74 sarı kart, 8 kırmızı kart gördü.