Özboyacı’dan Sarayönü’ne övgü

Özboyacı’dan Sarayönü’ne övgü
Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Sarayönü’ne gelerek ziyaretlerde bulundu. Sarayönü Belediyesi, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve esnaf ziyaretleri yapan Özboyacı, ilçede yatırımı, tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde...

Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Sarayönü’ne gelerek ziyaretlerde bulundu. Sarayönü Belediyesi, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve esnaf ziyaretleri yapan Özboyacı, ilçede yatırımı, tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceleyerek, planlanan projeler hakkında da Belediye Başkanı Nafiz Solak’tan bilgi aldı. İlçenin kazandığı ivmeden ve projelerden çok etkilenen Özboyacı, Sarayönü’nden övgüyle söz etti.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ı, AK Parti teşkilatını ve ilçe esnafını ziyaret etti.

Sarayönü’nde bir dizi ziyaretler yapan Milletvekili Selman Özboyacı, ilk olarak AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan ile görüşen Özboyacı’ya Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tos, Sarayönü İlçe Koordinatörü Zehra Ceylan ve Sarayönü AK Parti teşkilatı eşlik etti.

AK Parti teşkilatı ziyaretinden sonra, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Selman Özboyacı, Başkan Solak’tan yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından esnafları ziyaret eden Milletvekili Selman Özboyacı ve beraberindeki heyet, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, onların istek ve taleplerini dinledi.

Esnaf ziyaretlerinde, esnaflarımıza sorduğumuzda bir ‘şükür’ ile karşılandığını ifade eden Milletvekili Selman Özboyacı “Belediye Başkanımızın İlçede yaptığı hizmetlerle ilgili de memnuniyetlerini dile getirdiler. Gerçekten Sarayönü’nde yapılan hizmetlerde, farklı bir ivme yakalandığını hep birlikte görüyoruz” dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Milletvekillerimizin bizleri ve ilçemizi ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu ziyaretler hakikaten bizlere de güç veriyor. Gerek teşkilat çalışmalarımız açısından, gerekse de belediyemizin çalışmaları açısından bizim için ayrı bir güç oluyor.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve beraberindeki heyet daha sonra yapımı devam eden millet bahçesini görmek için Beşgöz’e gitti. Beşgöz’den övgüyle bahseden Özboyacı, projenin tamamlanmasının ardından Beşgöz Millet Bahçesi’nin eşsiz bir güzellikte olacağını söyledi. Bilgi ve Beceri atölyelerini de ziyaret eden Milletvekili Selman Özboyacı Başkan Solak’tan bilgi aldı.

Milletvekili Selman Özboyacı, ziyaretlerinin ardından Sarayönü’nden ayrıldı.