Özdemir, Sarayönü'ne geldi

Özdemir, Sarayönü'ne geldi
AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, 31 Mart Yerel Seçimi çalışmaları kapsamında Sarayönü'ne gelerek Ak Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak ile birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.Seçim...

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, 31 Mart Yerel Seçimi çalışmaları kapsamında Sarayönü'ne gelerek Ak Parti Sarayönü Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak ile birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında  mahalleleri ziyaret eden Özdemir, "31 Mart seçimlerinden Sarayönü olarak güçlü çıkmak istiyoruz. Rekor bir oy alarak, sandıklardan güçlü çıkmamız gerekir ki hem Sarayönü'nde hizmetlerin daha güçlü devam etmesi, hem de birlik, beraberliğin tesisi noktasında elimiz güçlü olsun" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir'e AK Parti Sarayönü Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Nafiz Solak, AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, AK Parti ve MHP Teşkilat mensupları eşlik etti. Başhüyük, Yenicekaya, Değirmenli, Büyükzengi, ve Kurşunlu mahallerini ziyaret eden partililer mahalle sakinleriyle bir araya gelerek 31 Mart yerel seçimleri için destek istediler. Sarayönü Belediyespor - Kırıkkalespor karşılaşmasını da izleyen Özdemir, Sarayönü Belediyespor'a başarılar diledi.