Özenç eleştirisine yönetimden cevap

Özenç eleştirisine yönetimden cevap
Konya'nın merkez yerel gazetelerinden Merhaba gazetesinde, devre arasında transfer edilen Özenç Albayrak ve Teknik Direktör Niyazi Kart üzerinden yapılan "Sarayönü akıllanmıyor" başlıklı habere Sarayönü Belediyespor yönetiminden...

Konya'nın merkez yerel gazetelerinden Merhaba gazetesinde, devre arasında transfer edilen Özenç Albayrak ve Teknik Direktör Niyazi Kart üzerinden yapılan "Sarayönü akıllanmıyor" başlıklı habere Sarayönü Belediyespor yönetiminden cevap geldi.

Oyuncuya, teknik direktöre ve kulübe yapılan sert eleştiriye karşılık veren Sarayönü Belediyespor Basın Sözcüsü Musa Zeybek, kulüp adına yaptığı açıklamada, "iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takım oyuncularımız arasındaki uyum çok güzel. Yeni transferlerimiz hazırlık karşılaşmalarında takıma uyum sağlamakta güçlük çekmedi. Ara transfer döneminde kadromuza kattığımız oyuncuların ne kadar yerinde transferler olduğunu hazırlık karşılaşmalarında sergiledikleri performanslarla görmüş olduk. Ancak Konya basınında çıkan bazı olumsuz haberler, bizi aşırı derecede üzmüştür. Sarayönü Belediyespor'u yöneticisiyle, oyuncusuyla, teknik direktörüyle ve taraftarıyla daha yukarı taşımak için çabalarken, bu haberin kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyoruz. Bu tür hareketler bizi yolumuzdan döndüremez. Biz hedefimize kilitlenmiş durumdayız. Bunlar ancak bizi rakip gören mecraların oyuncuları olabilir. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu haberi yazanlara cevabı sahada vereceğiz" dedi.