Özgökçen: Takıma güvenimiz tam

Özgökçen: Takıma güvenimiz tam
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ve başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi.Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik...

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ve başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ve başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi. Sezona iyi başlamak istediklerini kaydeden Özgökçen, “İlk müsabakamızı Sivasspor ile deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz uzun süreden beri kaybetmiyor. Hedefimiz Süper Lig’e güçlü bir şekilde başlayabilmek. Bu doğrultuda Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve futbolcularımız yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Hepsine inanıyor ve güveniyoruz. Uzun bir aradan sonra ligin ikinci haftasında Başakşehir maçı ile de taraftarlarımızla buluşacağımız için heyecanlıyız” diye konuştu.