Özkent'ten belediyeye teşekkür

Özkent'ten belediyeye teşekkür
Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu, mahalle yollarına yapılan yatırımlardan dolayı Sarayönü Belediyesine teşekkür etti.Bu yıl mahallelerinin önemli bir yatırım aldığını anlatan Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu,...

Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu, mahalle yollarına yapılan yatırımlardan dolayı Sarayönü Belediyesine teşekkür etti.

Bu yıl mahallelerinin önemli bir yatırım aldığını anlatan Özkent Mahallesi Muhtarı Faruk Çobanoğlu, yaptığı açıklamada, “Sarayönü Belediyemiz tarafından 2018 yılı içerisinde mahallemizde 12 bin metrekare kilitli parke taş döşendi. Buna ilave olarak 4 kilometre de asfalt yol yapıldı. Geçtiğimiz yıl da 30 bin metrekare kilitli parke taş döşenmişti. Mahallemiz daha önce hiç bu kadar hizmet almamıştı. Büyükşehir yasasından önce İl Özel İdaresi uzun yıllar içerisinde çok az bir yol yapmıştı. Kapılarımızın eşiğine kadar kilitli taş, asfalt yapıldı. Tüm yollarımız tamamlandı. Sadece yeni kanalizasyon programında olan 900 metrelik bir yer kaldı.” dedi.

Özkent mahallesinin bağlantı yollarına yapılan yatırımlardan dolayı da büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Çobanoğlu, "Belediye Başkanımız ve Ak Parti İlçe Başkanımız, Özkent-Gözlü TİM yolunu Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım programına aldırdı. Bu yolumuz kumlanacak. Özkent-Sarayönü yolu ise genişletilecek. Mahallemize getirilen bu hizmetten dolayı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’a, ekibine ve tüm belediye çalışanlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim." şeklinde konuştu.