Öztürk’ten doğalgaz teşekkürü

Öztürk’ten doğalgaz teşekkürü
Sarayönü’nde doğalgaz yatırımları devam ederken, ilçenin şebekesi her geçen gün daha da genişliyor.Şebeke genişletme çalışmaları Yukarı mahalle de devam ederken, mahalle muhtarı İsa Öztürk, yatırım çalışmaları için...

Sarayönü’nde doğalgaz yatırımları devam ederken, ilçenin şebekesi her geçen gün daha da genişliyor.

Şebeke genişletme çalışmaları Yukarı mahalle de devam ederken, mahalle muhtarı İsa Öztürk, yatırım çalışmaları için mahalle halkı adına teşekkür etti.

Sarayönü’nün merkez mahallelerinden Yukarı mahallede Muhtar İsa Öztürk tarafından doğalgaz kampanası başlatılarak mahalle sakinlerinden dilekçe toplamıştı.

Yukarı mahalle muhtarı İsa Öztürk yaptığı açıklamada, “Doğalgaz Sarayönü’ne geleli iki seneyi geçti ama ne yazık ki bizim mahallemiz kullanamıyordu. Vatandaşlarımızdan dilekçe toplamaya başladık. Bu dilekçeleri biriktirip gerekli yerlere takdim ettik. Bizim mahalle bu yılda yatırım planlamasında yoktu ama mücadelemiz sonuç verdi. Doğalgaz olmayınca bizim mahalle boşalmıştı. Mahallede doğalgaz yok diye millet 3. TOKİ’ye gitti. Doğalgazın gelmesiyle birlikte inşallah yine insanlarımız evlerinde ikamet edecek. Doğalgaz yatırımın mahallemizde daha da genişlemesi için vatandaşlarımızdan Enerya şubesine dilekçe vermesini rica ediyorum.” şeklinde konuştu.

İsa Öztürk, yapılan çalışmalarla ilgili olarak Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Enerya yetkililerine teşekkür etti.