Pancar alım kampanyası başladı

Pancar alım kampanyası başladı
Konya Şeker 2023-2024 pancar alım Kampanyasını, Türkiye’nin en büyük tesisi olan Çumra Şeker Fabrikası’nda düzenlenen açılış töreniyle başlattı.“20 YIL ÖNCEKİ HEYACANI YAŞIYORUM”Kampanya döneminin hayırlı olmasını...

Konya Şeker 2023-2024 pancar alım Kampanyasını, Türkiye’nin en büyük tesisi olan Çumra Şeker Fabrikası’nda düzenlenen açılış töreniyle başlattı.

“20 YIL ÖNCEKİ HEYACANI YAŞIYORUM”

Kampanya döneminin hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Ramazan Erkoyuncu, “20 yıl önce 18 kişilik Kurucu Heyet Olarak buradaydık. O gün yaşadığımız heyecanı bugün de aynı coşku ile yaşıyorum. Bence dünya rekoru sayılabilecek bir zamanda bitirilen bir fabrikadayız. Türkiye’nin en büyük ve en modern şeker fabrikasında bugün 20. Pancar Alım Kampanyamızı açıyoruz. Çumra Şeker fikrinin ortaya atılmasında ve bu hayalin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Recep Konuk Bey olmak üzere tüm kurucu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte hayatını kaybetmiş yol arkadaşlarımız var, Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

“ÇUMRA’DA PANCARIN GELECEĞİ PARLAK”

Çumra Şeker Fabrikası alanında toplam 3 bine yakın personel çalıştığını hatırlatan Başkan Ramazan Erkoyuncu “Çumra kabuğuna sığmayan bir ilçemiz. Sanayisi, turizmi ve tarımıyla gelişiyor. Bu büyümede ve gelişmede fabrikamızın da büyük katkısı ve etkisi var. Buradan Çumra Belediye Başkanımız Sayın Recep Candan’a da teşekkür ediyorum. Çumralı çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Pancarın geleceği parlak, Çumra’da pancarın geleceği çok daha parlak. Şeker sektörünün merkezi olma yolunda ilerleyen bir bölgeye sahibiz. Bu yaradanın bir lütfu bence. Pancar, şeker, gıda ve tarım bizim önceliklerimiz. İnşallah, istikbalde bu potansiyeller artacak ve hep birlikte daha da büyüyeceğiz. Bu vesileyle 20. Pancar alım kampanyamızın Çumra’mıza, ülkemize, şehrimize, çiftçimize, esnafımıza ve hepimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.