Pancar nakliyesi başladı

Pancar nakliyesi başladı
Sarayönü Taşıyıcılar Kooperatifi, Sarayönü’ndeki pancar alımlarının tamamlanmasının ardından, pancar taşıma ihalesini almaları nedeniyle sevkiyata başladı.Sarayönü’nde bulunan Kadınhanı Pancar Şefliği’ne bağlı...

Sarayönü Taşıyıcılar Kooperatifi, Sarayönü’ndeki pancar alımlarının tamamlanmasının ardından, pancar taşıma ihalesini almaları nedeniyle sevkiyata başladı.

Sarayönü’nde bulunan Kadınhanı Pancar Şefliği’ne bağlı kantarda toplanan 22 bin ton civarındaki şeker pancarını, Ilgın Şeker Fabrikası’na taşıyacak olan Sarayönü Taşıyıcılar Kooperatifi, pancar yüklemesi ile taşıma işlemine hayırlı olması temennileriyle sevkiyata başladı.

Taşıyıcılar Kooperatifi’nin üyelerini toplayarak Sarayönü’nde bulunan Kadınhanı Pancar Şefliği’ne bağlı kantarda başlattığı yükleme ve taşıma işlemi sırasında açıklama yapan nakliyeciler, “Arkadaşlarıma kazasız-belasız yolculuklar diliyoruz. Aldığımız bu taşıma işinin ilçemize, esnafımıza ve şoför arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Bünyelerinde geniş ve güçlü bir filo bulunduğunu belirten nakliyeciler “Aldığımız iş küçümsenmeyecek bir iş. Bu işi aldığımız için üye arkadaşlarımız son derece memnunlar. Bu kantarda, toplanan şeker pancarlarını Ilgın Şeker Fabrikası’na çekeceğiz. Yaklaşık 1 ay içinde çekeceğimiz pancarın toplamı ise 30 bin ton civarında olacak. Aldığımız bu iş taşıyıcı esnafına rahat bir nefes aldıracağı gibi, Sarayönü esnafına da büyük katkıları olacak. Sonuçta para ilçemize girecek ve esnafımızda bu girecek paradan dolaylı yoldan faydalanacak. Aldığımız pancar taşıma işinin ilçemize, ilçemiz esnafına ve üye arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, kazasız belasız yolculuklar diliyoruz.” açıklamalarında bulundu.