Pancar üreticisi liften şikayeti

Pancar üreticisi liften şikayeti
Sarayönü’nde pancar üretimi yapan çiftçiler, pancar teslim kantarında kullanılan boşaltım lifinden şikayetçi olduklarını dile getirdiler.Her sezon büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren çiftçiler, “Pancar boşaltım...

Sarayönü’nde pancar üretimi yapan çiftçiler, pancar teslim kantarında kullanılan boşaltım lifinden şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Her sezon büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren çiftçiler, “Pancar boşaltım lifi sürekli arıza verdiği için mağdur oluyoruz. Bazen arızanın saatlerce yapılamadığı oluyor. Burada yüzlerce çiftçi var. Sabahtan akşama kadar sıra bekliyoruz. Birde arıza oluştuğu zaman daha da çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu arızalar sürekli oluyor. Sadece bu sene değil her sene aynı şekilde bu arızalar meydana geliyor. Aracın bakımları doğru düzgün yapılmadığı için arızaları hiç bitmiyor. Bundan sürekli şikayet ediyoruz ama hiçbir çözüm olmuyor. Bizimle ilgilenilmesini istiyoruz. Bir arıza oluştuğu zaman işlerimiz kalıyor. Söküm işlerimiz, nakliyemiz aksıyor. Birde burada teslimat yapabilmek için saatlerce sıra bekliyoruz. Tuvalet ihtiyaçlarımız oluyor ama bir tuvalet olmadığı için mağduriyet yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.