Papan ve Açıkel ailelerinin mutlu günü

Papan ve Açıkel ailelerinin mutlu günü
İlçemizin tanınmış eski muhasebecilerinden Başhüyüklü Hasan Papan kızı Yasemin ile Başhüyük Mahallesinin tanınmış isimlerinden Ali Açıkel ve Mahinur Bağcı Açıkel çiftinin oğulları Alaaddin evlenerek dünya evine girdi.Papan...

İlçemizin tanınmış eski muhasebecilerinden Başhüyüklü Hasan Papan kızı Yasemin ile Başhüyük Mahallesinin tanınmış isimlerinden Ali Açıkel ve Mahinur Bağcı Açıkel çiftinin oğulları Alaaddin evlenerek dünya evine girdi.

Papan ve Açıkel ailelerinin bu mutlu günleri geçtiğimiz hafta 26 Eylül Çarşamba günü Crystal Gold Düğün Salonunda yapılan kına merasimi ile başladı.

Kına merasimi çiftin yakınları, Konya Ağız ve Diş sağlığı Merkezi ve Açıkel ailesinin yoğun katılımı ile geç saatlere kadar coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Genç çiftin gelin alma ve düğün merasimi 29 Eylül cumartesi günü yapıldı. Yağmurun da bereketi ile gerçekleşen düğünde geleneksel  kafkas halk dansları eşliğinde gençler doyasıya eğlendi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak  Papan ve Açıkel ailelerine hayırlı olsun der, evlenerek dünya evine giren Yasemin ve Alaaddin çiftine bir ömür boyu mutluluklar temenni ederiz.