Partililer sahurda buluştu

Partililer sahurda buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti Konya Milletvekili Adayları Orhan Erdem ve Zerrin Özel, seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü'ne gelerek partililerle birlikte sahur programında bir...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti Konya Milletvekili Adayları Orhan Erdem ve Zerrin Özel, seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü'ne gelerek partililerle birlikte sahur programında bir araya geldi.

Asem'de gerçekleştirilen istişare toplantısında Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu da bulunurken, partililerin ilgisi programa yoğun oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 24 Haziran’ın 16 yıllık birikimin taçlanacağı bir seçim olduğunu söyledi. AK Parti'nin 16 yıl boyunca icraat yapan bir iktidar olduğunu, 24 Haziran'dan sonra da icraatlarına devam edeceğini belirten Sorgun, şunları kaydetti: "Ülkemiz için, milletimizin için hep daha iyiyi, hep daha güzeli hedefledik. Şimdi bu hedefleri gerçekleştirmek için 'yaparsa yine AK Parti yapar' diyoruz. Biz bir oldukça, beraber oldukça, kararlı oldukça Sarayönü de tüm ilçelerde tüm Türkiye'de başarılı olacağız. Bu noktada Sarayönü'nden yüzde 85'in üzerinde bir oy alabilmemiz için sizden söz istiyorum. AK Parti bir dava hareketidir. Necip milletimizin 2 asırdır beklediği bir harekettir. AK Parti demek hizmet demektir. "

Sarayönü'nün yeri ayrı

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Zerrin Özel ise "Sarayönü'nün yeri bende çok ayrıdır. Burada ağabeylerim, kardeşlerim, arkadaşlarım var. 24 Haziran seçimleri Başkanlık sistemine resmi olarak geçeceğimizin bir seçimdir. Dolayısı ile Türkiye'nin daha hızlı gelişmesi daha iyi ilerlemesi ve engel olan bütün sorunları ortadan kaldırılması açısından çok önemlidir. Bildiğiniz gibi bu seçimde hem geçlere hem kadınlara çok daha fazla önem verilmektedir. Sizlerde ricam her zaman olduğu gibi Sarayönü olarak bu seçimde bize var gücünüz ile destek vermeniz. Özellikle 24 Haziranda Sarayönü'nü ilçeler arasında birinci olarak bu seçimden çıkarmamız lazım." diye konuştu.

Daha istikrarlı, daha kararlı yönetim için

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem; "Sarayönü önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de büyük başarı gösterecektir. İnşallah 24 Haziran’da yeni bir yönetim tarzı ve gücüyle Türkiye’yi daha istikrarlı, daha hızlı, daha kararlı yönetme istikrarı gelecek. Bu sistemle meclis daha da güçlenecek ve denetimin yapabilecek, çıkarılan tekliflerin uygunluklarına bakabilecek, direk kanun teklifi verebilecek ve yasaları çıkarabilecektir. Eskiden kanun teklifleri bakanlıklardan gelirdi, şimdi milletvekilleri kendileri verebilecekler. 15 yıla aşkındır AK Parti Hükümetlerinin yaptıkları ortada, toplumumuzda hiçbir partiye gösterilmemiş bir ilgi AK Partimize artarak devam ediyor. Gelecek için, güzel günler için, beklentilerin yatırımların, istikrarın AK Partiyle olacağını gösteriyor. Türkiye’nin sesinin daha gür çıkması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yüksek bir oyla ve onun arkasında yüksek bir milletvekili sayısıyla daha güçlü Türkiye yolunda yolumuza devam edelim.” dedi.