Pazar fiyatlarındaki düşüş sevindirdi

Pazar fiyatlarındaki düşüş sevindirdi
Sarayönü'nde sebze ve meyve fiyatlarında, havaların ısınmasıyla birlikte düşüş yaşandı. Pazar fiyatlarındaki düşüşten sonra vatandaşların pazara ilgisi de yoğun oldu.Sarayönü'nde cuma günleri kurulan pazar tezgahlarındaki...

Sarayönü'nde sebze ve meyve fiyatlarında, havaların ısınmasıyla birlikte düşüş yaşandı. Pazar fiyatlarındaki düşüşten sonra vatandaşların pazara ilgisi de yoğun oldu.

Sarayönü'nde cuma günleri kurulan pazar tezgahlarındaki fiyatların düşmesi vatandaşları sevindirdi. Sarayönü ilçe pazarında sebze ve meyve fiyatlarındaki düşüş yüzleri güldürdü. Vatandaşlar sebze ve meyve fiyatlarındaki düşüşten memnun olduklarını belirtirken, pazar esnafı da fiyatların makul olduğunu, tüketicinin de alım gücünün bulunduğunu söyledi.

Pazarda, sebze-meyve fiyatlarının kalitesine göre değişkenlik gösterdiği gözlendi. Her keseye uygun fiyatların yer aldığı pazar, vatandaşlardan bu hafta yoğun ilgi gördü. Özellikle son zamanlarda patates ve soğanda yaşanan yüksek fiyatlar normale döndü. 2,5 liradan satılan soğan ve patatesin yanı sıra domates, salatalık 2 liradan, patlıcan, kabak 2,5 liradan, kiraz, kayısı, şeftali gibi meyveler 5 liradan, karpuz 1 liradan satıldı.